Selecteer een pagina

Bijzonder? Ik begin er steeds meer aan te wennen. Signalen en inzichten op mijn pad, zichtbaar, hoorbaar, voelbaar. Toevalligheden die mij zomaar toe vallen. Tijdens mijn proces van het maken van deze website ontstond het idee om de term ‘Inner voice’ te gebruiken. Niet zomaar, maar vanuit een diepe ontroering en intense verbondenheid met alles wat in mij leeft en waar ik heel sterk in geloof. Waar ik mensen graag bij ondersteun en waar mijn kwaliteiten tot hun recht komen. Mijn mind stelde het echter ter discussie. Is het handig om een Engelse term te gebruiken? Waarom niet gewoon Innerlijke stem? Deze interne discussie reisde met mij mee. Mijn man en ik gingen koffie drinken in Medemblik, met mijn schoonmoeder. In een zaakje waar we wel vaker komen. De koffie werd op tafel gezet en onder de schotel (jawel, onder een schotel nota bene) werd een onderzetten neergelegd. Ik keek en… haha soms is het universum gewoon ronduit grappig. Mijn inner voice wist al wat er op de site kwam. Mijn mind had alleen even wat tijd nodig om er aan te wennen. Hoe kom jij bij weten?