Selecteer een pagina

21 dagen – mediteren, diep verbinden met jezelf en met overvloed

Voor mij gaat overvloed over veel meer dan alleen financiële overvloed. Overvloed is welkom in alle aspecten van mijn leven. Op het gebied van genieten, vertrouwen, gezondheid, passie, mooie gesprekken, fijne mensen, liefde, diepe verbinding, overgave, geldstroom, ontspanning enzovoort. Overvloed nodigt mij uit om vanuit mijn ware kern en kracht te leven. Dè plek waar alle mogelijkheden zich aandienen. De reden ook voor mij om destijds zelf mee te doen aan de ‘21 dagen overvloed meditatie – challenge’ van Deepak Chopra toen ik uitgenodigd werd.

Janneke Kemner – Live Your Innervoice

Nu doe jij mee – welkom!

Net als ik benut je deze kans om meer over jezelf te ontdekken op het gebied van overvloed en het leven vanuit je kern, zodat je je verder ontwikkelt en nog meer geniet van je leven. Op dag 10 is de uitnodiging om deze meditatie zelf ook door te geven. Vanwege mijn enthousiasme heb ik de challenge omgezet van ‘whatsapp’ naar een gratis online programma. Zodat je het gemakkelijk kan beleven en delen als jij zover bent.

Je krijgt van mij 21 dagen lang elke ochtend een les met: 

  • een opdracht voor bezinning/verdieping (Nederlands)
  • een mantra (Sanskrit)
  • een focus gedachte (Engels) vertaald naar een affirmatie (Nederlands)
  • een meditatie-geluidsfragment van 15 minuten van Deepak Chopra (Engels).

Ik heb alle meditaties uitgeschreven – een goudmijn aan kennis en wijsheid. Mijn overdenkingen en relaties tot mijn missie ‘Live Your Innervoice’ heb ik hierin verwerkt. Ik geloof diep dat leven vanuit jouw essentie, jouw intuïtie, jouw kern – je in staat stelt om te doen waarvoor jij hier op aarde bent – ‘with effortless ease and joy’. Je kan na afloop deze transcripts tegen een kleine vergoeding aanschaffen. Dit is vrijblijvend èn oprecht de moeite waard.

De 21 dagen overvloed meditatie – challenge’ is fijn en gemakkelijk te doen.

Suggesties: 

  • gebruik een schrift om je antwoorden en inzichten te noteren.
  • maak in de ochtend tijd vrij voor de overvloed challenge. De focus van de dag kan dan gedurende de dag met je mee reizen.
  • de luistermeditatie kan je voor of na de opdracht doen, verken wat voor jou het prettigst werkt.
  • zet je telefoon in vliegtuigstand als je luistert naar de meditatie. 

Voel je vrij om je vragen of opmerkingen met me te delen.

Gsm: +31-06 15 25 22 16

Mail: contact@jannekekemner.nl

Morgenochtend ontvang je de eerste les. Ik wens je veel overvloed toe op alle gebieden die jij wenst, liefs