Selecteer een pagina

21 dagen – mediteren, diep verbinden met jezelf en met overvloed

Goedemorgen,  

Neem een moment voor de opdracht om te denken aan de beschrijving die je heb gedaan van je moeder/vader op dag 11. Denk aan de huidige situaties in je leven en observeer of je herhalende patronen kan vinden. 

Zijn er overeenkomsten met je moeder/vader? Welke zijn het en hoe manifesteren die zich? Schrijf deze overdenkingen in je dagboek of op een ander papier. Als je dit weekend tijd over hebt, kun je de opdracht ook doen voor je andere ouder. 

Ervaar de overeenkomsten en verschillen, fijne dag

 

 

 

 

  

Wil je graag liefdevol stilstaan bij jouw patronen en je familiesysteem? Met mijn diepe systemische en sjamanistische kennis begeleid ik mensen met opstellingenwerk. Speciaal voor jou, omdat je meedoet aan deze challenge, ontvang je nu 25 euro korting op een opstelling van ongeveer anderhalf uur – je betaalt 163,50 euro in plaats van 187,50 euro.

 

Vermeld in ‘Bericht’ de kortingscode ‘LYI-Online-Overvloed’

 

 

The law of detachment – De wet van onthechting

Centring thought: as I let go of the need to arrange my life, the universe brings abundant good to me.

Affirmatie: wanneer ik de behoefte loslaat om mijn leven te sturen, brengt het universum mij overvloed en oneindig veel goed.

Mantra: Om Anandham Namah – My actions are blissfully free from attachment to outcome – Mijn acties zijn vrij van gehechtheid aan de uitkomst.