Selecteer een pagina

21 dagen – mediteren, diep verbinden met jezelf en met overvloed

Goedemorgen, 

Je bent op de laatste dag van de challenge.

Opdracht: maak een video of collage van jezelf waarin je aan jouw meditatie-ervaring expressie geeft. Uit je gevoelens, observaties enzovoort. Deel waar je vandaan komt en wat je doet in je leven, misschien je projecten en verwachtingen. Overvloed gaat ook over delen en verbinden. Wees creatief en overdadig als je deelt.

Geniet van de meditatie van dag 21

 

Een goudmijn aan kennis en wijsheid om in rust te lezen

Ik heb zelf intens genoten van de meditaties van Deepak Chopra en de universele wijsheid. Door de diepe ontspanning tijdens de meditaties bereikte dit mijn onbewuste. Ik voelde een groot verlangen om de woorden ook bewust en met aandacht te lezen – dè reden dat ik de meditaties allemaal heb uitgeschreven. De woorden kwamen al ‘schrijvend’ en lezend bij mij weer zo anders binnen. Mijn eigen inspiratie en inzichten heb ik in de teksten verwerkt. Wil jij ook bewust en met aandacht de meditaties nalezen zodat je nog meer haalt uit deze bron – deze overvloedschallenge – dat kan. Voor een kleine bijdrage van 15 euro ontvang je de volledige uitwerking van de meditaties, mijn inspiratie en inzichten, the centring thoughts, affirmaties en Sanskrit Matra’s als fijn naslagwerk in één document. Te bestellen via de mail die naar deze les verwijst.

The seven spiritual laws of succes

De meditaties zijn gebaseerd op de 7 wetten van spiritueel succes. Deze wetten zijn speels gekoppeld aan de dagen van de week, zodat je ze als routine dagelijks kunt integreren in je leven.

De 7 wetten zijn

De wet van pure potentie – The law of pure potentiality (zondag) 

De wet van geven (en nemen) – The law of giving (and receiving) (maandag)

De wet van oorzaak en gevolg – The law of cause and effect (Karma) (dinsdag)

De wet van de minste inspanning – The law of least effort (woensdag)

De wet van intentie en verlangen – The law of intention and desire (donderdag)

De wet van onthechting – The law of detachment(vrijdag)

De wet van bezieling – The law of purpose (Dharma) (zaterdag)

 

 

Abundance is your birthright ~ Overvloed is je geboorterecht

Centring thought: every moment of everyday I live my life abundantly.

Affirmatie: ik ben onbeperkte overvloed, zalig geluk, prachtig welzijn, onvoorwaardelijke liefde, volledige harmonie, innerlijke rust.

Mantra: So Hum – I am- Ik ben die ik ben.