Selecteer een pagina

21 dagen – mediteren, diep verbinden met jezelf en met overvloed

Goedemorgen beautiful soul,

We hebben allemaal opvattingen/overtuigingen over onderwerpen, dus ook over geld. Sommige opvattingen zijn bewust. Anderen onbewust.

Vandaag ga je met deze oefeningen je beperkende opvattingen over geld veranderen. Dit gaat verder dan het financiële aspect. Het doel is om op een diepe laag te accepteren en voelen dat je overvloed verdient. Dat jij het waard bent. Het universum luistert altijd mee.

De affirmatie die je voor deze oefening nodig hebt: 

‘Ik, (jouw volledige naam), begin vandaag een nieuwe relatie met geld. Geld is goed, schoon en bruikbaar voor mijn groei, tevredenheid en welzijn. Geld brengt positieve dingen in mijn leven. Het succes dat ik heb, levert geld en welvarendheid op voor mij en de mensen die me dierbaar zijn. Ik verdien het om welvarend te zijn en om geld en hulpbronnen in overvloed te hebben. Geld is mijn vriend en de waarde van hetgeen ik investeer, neemt elke dag toe. Succes en geld vergezellen me, hier en nu.’ 

Opdracht: schrijf de bovenstaande affirmatie minimaal 5 keer handmatig over (10 keer is ideaal). Je zal zien dat je veel plezier hebt bij het schrijven en het zal je zeker aan het denken zetten. 

Spreek daarna de affirmatie in als geluidsfragment op je mobiele telefoon (of computer) zodat je jezelf dagelijks kan beluisteren.

Deze opdracht is belangrijk en één van de langste opdrachten. Haal diep adem, ontspan jezelf en jouw brein zal leren door de kracht van herhaling. Warm je hand op en maak verbinding met deze woorden om je relatie met geld in harmonie te brengen.

Heb een hele mooie dag en geniet ook van de meditatie,

 

 

 

 

The field of infinite/all possibilities – Het veld van oneindige/alle mogelijkheden.

Centring thought: today I embrace my potential to be, do and have whatever I can dream.

Affirmatie: vandaag omarm ik mijn potentieel om te zijn, doen en te hebben wat ik ook maar kan dromen.

Mantra: Sat, Chit, Ananda – Existence, consciousness, bliss – Zijn, Bewustzijn, Gelukzaligheid.