Selecteer een pagina

Over Janneke Kemner

Samen met mijn man woon ik midden in de natuur.  Mijn zoon en dochter en zijn twee zoons (en de hond) komen en gaan. We genieten van de afwisseling, elkaar en het leven.

Ons gezin is groot en de kinderen hebben de vrijheid: hun vader en hun moeder wonen met hun partners op loopafstand in hetzelfde dorp – ze kunnen zijn waar zij willen, op hun moment. Zij kunnen hun innervoice volgen en we zijn allemaal verbonden met elkaar.

Open up

In de drukte van alle dag wordt veel gesproken over alles om ons heen. Maar hoe zit het binnen in jou en mij?

Mijn gave is een omgeving scheppen waarin ruimte, veiligheid en vertrouwen zijn om te delen. Echt te delen. Ik houd zielsveel van het leven en de echte levensverhalen met alle ups-en downs, het diepe contact in het moment. Het delen, de openheid, leidt tot delen en helen.

Ik houd ervan mezelf uit te dagen voorbij mijn angsten, drempels en beren op mijn weg. Zonder ze te negeren. Juist door ze aan te kijken, te aanvaarden, te voelen en vandaaruit te bewegen. Met zachte kracht – groeiend elke dag weer. Dat is wat ik meeneem in mijn contact. Het maakt me kwetsbaar, open en juist daarmee raak ik jou en jij mij.

Ik werk intuitief en vanuit diepe verbinding met hart en ziel, zet alles wat in mij zit in. Allereerst gewoon als mens – uiteindelijk reizen we samen een stuk met elkaar en ben ik jouw spiegel, gids, criticus, doorgang, storyteller, vragensteller of grensverkenner. Ik neem hierbij mijn waarden liefde – vrijheid en eerlijkheid mee in de manier waarop ik werk.

Daarnaast neem ik mijn deskundigheid mee die de kwaliteit van jouw begeleiding borgt: zie Linked-in

Be a voice not an echo

Ieder mens is uniek – laat jezelf zien & horen

Public speaking

Wat betekent de innervoice in jouw omgeving? Laat je inspireren tijdens een van mijn interactieve lezingen

online trainingen

Speciaal voor jou is deze online omgeving ontwikkeld, zodat je thuis in je eigen tempo jouw stappen zet.
v

Persoonlijke begeleiding

Wil jij in verbinding komen met jouw innervoice? En vind je mijn persoonlijke begeleiding hierbij prettig – Je bent welkom!

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in & ontvang gratis de 21 daagse overvloed meditatie challenge van Deepak Chopra