Selecteer een pagina

Klanten aan het woord

Hoi Janneke,
Bedankt voor een hele bijzondere ervaring. Rationeel kan ik er weinig mee en vreemd genoeg vind ik dat prima. Ik voel opeens vanalles, dingen die er eerst helemaal niet waren. Mooi en spannend. Ik probeer het maar gewoon te ervaren. Wie weet ligt dat spirituele me toch wel ūüėČ
Ik kan me openstellen voor mijn partner en voel weer hoe speciaal hij voor me is, dat levert mooie momenten samen op.
Heel bijzonder ook dat (mentor) gesprekken op mijn werk veel opener, makkelijker en prettiger verlopen dan voorheen. Ik hoop dat ik daar nog verder in kan groeien zodat ik nog meer voor mijn omgeving kan betekenen.
Fysiek contact voelt opeens niet meer gemaakt en ongemakkelijk maar écht. Zo waardevol!
Ik laat het verder op me inwerken en hoop dat ik dit vast kan houden.
Ik klop vast weer eens bij je aan als ik klaar ben voor een volgende stap!

Er was wat te onderzoeken, dat wist ik. Herhalende patronen in mijn professionele leven die doorbroken moesten worden om verder te komen wilden meer gezien worden. Maar hoe in kaart te brengen welke vraag ik mezelf moest stellen, wist ik nog niet toen ik aan de sessie begon bij coach Janneke Kemner. Noch had ik volledig zicht op welke innerlijke stap ik te nemen had om uit de cirkel van herhalende patronen te stappen. Er was een groot verlangen dit te doorzien zodat ik verder kon groeien.

Na een warm ontvangst in een sfeer van openheid en vertrouwdheid begonnen we aan de sessie. Janneke wist met haar afstemming mij met een paar korte vragen te brengen tot de vraag die ik mezelf diende te stellen. Hoe cliché ook; hier al werd mijn overtuiging bevestigd dat de vraag belangrijker is dan het antwoord. De vraag diende zich aan en gaf al inzicht. Als een gids met veel ervaring nodigde Janneke mij keer op keer uit om mij heen te kijken en de stappen te nemen die ik van binnen wist dat ik moest nemen. Daarin bleef zij meevoelen, checken en afstemmen. Niet sturend, maar uitnodigend. Niet directief, maar explorerend. Het proces ontvouwde zich vanzelf en wijsheid en antwoorden dienden zich aan.

Na een uur rondden we de sessie af. In rust zonder al te veel woorden. Toen ik naar huis liep, voelde ik me een beetje verlicht. En natuurlijk had de innerlijke criticus de neiging dit te relativeren, echter diep van binnen vertrouwde ik, wist ik….Dankjewel Janneke!

Barbara Doeleman-van Veldhoven

Mindfulnesstrainer, www.bfcmind.nl

Ik wil beginnen met mijn eerste indruk van de training. Ik vind de inhoud heel toepasselijk en we kunnen zo veel met deze informatie doen in de maatschappij. Als we daar allemaal mee verbonden zijn kunnen we veel bereiken in het onderwijs en de ontwikkeling, ook van kinderen.
Ik vind het mooi dat je zo achter je eigen visie staat en ben blij dat je dit met ons deelt. Je geeft duidelijke uitleg en een veilig gevoel met je houding. Je eigen ervaringen gaven mij veel vertrouwen. Ik kreeg een beter beeld bij de methode.
Ik heb zo veel kunnen leren: voor mijn werk en priv√©leven. Het heeft mij als ”ik” positief¬†veranderd. Ik kan letterlijk niks negatiefs uit je training halen en wens je het beste voor de toekomst in het verder uitbouwen van je werk. Ik hoop dat elk vrouw een beeld van je overneemt.
Zehra Akyol

Jij kon heel goed horen wat er niét gezegd werd. En daar ben ik je dankbaar voor! Enorm bedankt Janneke!         
Jessica

Tijdens de training heb ik het geluk gehad om Janneke te mogen ontmoeten. Ik weet van mijzelf dat het moeilijk is om mijn aandacht bij iets te houden, dus ik was een beetje bezorgd of ik het allemaal zou kunnen opnemen. Ik heb ervaren hoe het is om naar Janneke te luisteren. Ze vertelt  erg enthousiast en maakt het persoonlijk. Ik vond het heerlijk om naar Janneke te luisteren. Het gaf mij een goed gevoel dat ik alles kon vragen. Ik luisterde heel aandachtig en heb al heel veel dingen toegepast in mijn dagelijkse leven. Janneke is zeker aan te raden als spreker en coach Рvooral als je wat wilt bijleren op een erg fijne manier. Het gaf mij een veilig gevoel, ze straalt iets warms en veiligs uit. Ga zo door Janneke mijn zegen heb je!!

 

Tugce Akbal

Wat een bijzonder mens ben jij. Je uitleg je voorkomen, zo bijzonder.
Je hebt empathie, je ogen stralen, je bent enthousiast, je kan overbrengen, ge√Įnteresseerd , je ziet, je onthoudt! Wat een pracht mens!! Ik heb veel van je opgestoken, niet alleen je cursus maar ook je persoonlijkheid!
Bedankt hiervoor!¬† Ik hoop je nog eens ergens waar dan ook tegen te komen! Ik zou je het liefst in mijn rugzak hebben,bij moeilijke momenten 😀
Lieve groet,

 

Mirjam van Steveninck

Als millennial vind ik het belangrijk om privé en in mijn werk in verbinding te blijven staan met mezelf en anderen. In trainingen die ik bij Janneke heb mogen volgen wist zij mij te raken met haar warme, enthousiaste, open en integere grondhouding. Ze weet cursisten te inspireren om met compassie hun eigen innerlijke reis/ontwikkeling te bewandelen. Daarbij zie je in de trainingen van Janneke een veilige omgeving ontstaan waarin cursisten op hun eigen tempo hun kwetsbaarheid tonen. Zij durven steeds meer te laten zien waar zij trots op zijn of mee worstelen. Dit zorgt voor onderlinge verbondenheid en een omgeving waarin cursisten zichzelf toestaan om te leren.

Tijdens een van de trainingen merkte ik bij mezelf op dat een van de thema‚Äôs die werd behandeld oude pijn bij mij naar boven bracht waardoor ik niet in staat was om de stof optimaal in mij op te nemen. Toen ik dit bij Janneke aangaf nam zij voor mij de tijd om apart te gaan zittten. Ondanks dat zij mij nog niet zo goed kende wist zij op een begripvolle manier naar mij te luisteren en voelde ik mij gezien en begrepen. We deden een oefening waarbij ik de pijn van vroeger toe kon laten en de mensen uit mijn verleden kon vergeven. Ze leerde mij hoe ik mezelf kon leren toestaan om mijn ‚Äėinnerlijke muur‚Äô te verwelkomen, omdat deze mij als kind heeft beschermd.

Ik kan nu zelf met liefde tegen mijn muur zeggen dat deze niet meer nodig is en het innerlijke kind dat ook nog in mij zit geruststellen wanneer ze zich ongemakkelijk voelt. Ik merk nog elke dag hoe helend dit moment voor mij is geweest en hoe dit mij helpt om in het dagelijks leven verbindingen aan te blijven gaan en in moeilijke situaties te blijven leren. Ik zou graag meer van Janneke willen leren en weet dat zij als coach met liefde voor mij klaarstaat! Dank je wel!

 

Liefs I. E.